Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

MAKIΓΙΑΖ ΕΛΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ



Η Βανέσσα Κουτσοποδιώτη μας λέει πώς ακριβώς να αντιγράψουμε το ultra sexy make up της Έλλης!





ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: "Η κατάσταση του δέρματος της Έλλης είναι πολύ καλή γι' αυτό και δεν χρησιμοποιώ πολύ βάση! Απλώνω λοιπόν ελάχιστη βάση και από πάνω διάφανη πούδρα διότι δεν έχει ανάγκη από κάλυψη"

ΦΡΥΔΙΑ: "Συνεχίζουμε γεμίζοντας τα φρύδια με καστανό μολύβι ώστε να τα τονίσουμε φυσικά"

ΜΑΤΙΑ: 
"Κάτω από τα φρύδια στο τόξο βάζω μια σκιά σε σκόνη της MAC η οποία είναι ivory κι έχει shimmer μέσα. 

Σε όλο το καπάκι στο μάτι βάζω το pigment της MAC σε χρώμα Tan, το οποίο έχει λάμψη και ζεσταίνει το δέρμα. 

Συνεχίζω με μια πολύ λεπτή γραμμή με μαύρο eyeliner. Δεν θέλω να γίνει εποχής το make up, θέλω απλά να υπογραμμίσει το έτσι κι αλλιώς έντονο βλέμμα της ΄Ελλης. 

Έπειτα, τοποθετώ την βλεφαρίδα 110 της Eylure.

 Δίνω λίγη έμφαση με μια καφέ σκούρα σκιά, Dark Brown της Laura Mercier στην γωνία ώστε να προσθέσουμε όσο βάθος πρέπει ώστε να μην γίνει επιτηδευμένο. Εξάλλου, η Έλλη έχει πολύ έντονο και εκφραστικό βλέμμα, έχει ωραίο αμυγδαλωτό σχήμα οπότε δεν χρειάζονται υπερβολές στο make up των ματιών της! Απλώς, ακολουθείς τις φυσικές της γραμμές και παίζεις με τις αποχρώσεις. 

Την ίδια σκιά της Laura Mercier την βάζουμε και λίγο από κάτω, την αναμειγνύουμε με τις βλεφαρίδες και εσωτερικά μαύρο μολύβι στην ρίζα του ματιού. Πολύ μάσκαρα πάνω κάτω και ολοκληρώνουμε με το μακιγιάζ των ματιών". 





ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ & ΜΑΓΟΥΛΑ: "Ρουζ βάζω ένα της MAC σε ρόδινο χρώμα και από πάνω το Sun Dust loose setting powder της Laura Mercier και αυτό είναι που δίνει την extra λάμψη και την τρισδιάστατη όψη στο πρόσωπο της Έλλης".





ΧΕΙΛΗ: "Σχηματίζω το περίγραμμα με το Natural Lip lip liner της Laura Mercier και γεμίζω με ένα πολύ απαλό ροζ μπεζ κραγιόν της Bobbi Brown". 



Στην παραπάνω photo βλέπεις ακριβώς τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η Βανέσα Κουτσοποδιώτη στο make up της Έλλης Κοκκίνου.

1 σχόλιο:

  1. Παιδιά την ξέρω την μακιγιάζ της είναι η Βανέσσα, με έχει βάψει η κοπέλα! Την συστήνω ανεπιφύλακτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή