Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Light Μακαρόνια Με Κοτόπουλο, Μουστάρδα Και Μέλι

Υλικά για 2 μερίδες:
1 φλυτζ. ζυμαρικά (καλύτερα πένες, βίδες ή φιογκάκια)
1/3 φλυτζ. μανιτάρια, κομμένα
1/3 φλυτζ. πιπεριά πράσινη, σε κυβάκια
1/3 φλυτζ. ντοματίνια, σε κυβάκια
2 κ. σ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
½ σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
1 φλυτζ. κοτόπουλο σε κυβάκια
½ φλυτζ. αρακάς κατεψυγμένος
1/3 φλυτζ. γάλα με χαμηλά λιπαρά
½ φλυτζ. νερό ή ζωμός κοτόπουλου
1 κ. σ. μουστάρδα
2 κ. γλ. μέλι
Δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:
1. Βράσε τα μακαρόνια.
2. Σόταρε τα μανιτάρια, τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε ένα τηγάνι. Πρόσθεσε το σκόρδο και σόταρε για άλλο 1 λεπτάκι. Ρίξε το κοτόπουλο, τον αρακά, τα ντοματίνια, το νερό, το γάλα, τη μουστάρδα, το μέλι, το δεντρολίβανο, το αλάτι και το πιπέρι. Μαγείρεψέ τα σε μέτρια φωτιά, μέχρι να γίνουν σάλτσα.
3. Πρόσθεσε τα μακαρόνια στη σάλτσα και ανακάτεψε πολύ καλά. Αν θέλεις μπορείς να πασπαλίσεις με λίγο τυρί χαμηλών λιπαρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου